G5 Anti-Cellulite Massage

 

Cellulites worden verleden tijd!

 

Veel vrouwen hebben last van cellulitis. Cellulite heeft niets te maken met overgewicht!
Er zijn meerdere oorzaken en invloeden waardoor cellulitis kan ontstaan en/of verergeren, zoals veroudering, hormonale beïnvloeding, genetische aanleg. Het ontstaat vooral op de benen en billen, maar het kan ook op andere plekken voorkomen. In onze salon maken we gebruik van de beste technologie G5 anti-cellulite machine om u de beste resultaten te geven.
Dit apparaat word ingezet voor het weg masseren van cellulitis zover dat nog mogelijk is. Ook word het G5 apparaat gebruikt voor een grondige massage van het gehele lichaam. Het G5 apparaat is geschikt voor verschillende lichaamsdelen, zoals de buik, rug, benen, billen, boven armen.
 

Hoe kom je af van cellulitis

 

de ritmische werking van de G5 verhoogt de lymfatische stroom, breekt vetophopingen af en vermindert zo de verschijning van cellulitis. Daarnaast doet deze behandeling wonderen bij ongewenste bulten, maakt het ook de huidtextuur glad, verbetert het de bloedsomloop en ontspant het gespannen spieren.

 

Hoeveel G5 behandelingen zijn er nodig om resultaat te zien?

De voordelen zijn onmiddellijk te voelen. Het wordt aanbevolen om minimaal 5 à 10 behandelingen uit te voeren, afhankelijk van persoon tot persoon.

Heeft de behandeling bijwerkingen?

Je zal waarschijnlijk gewoon erg ontspannen voelen en de gemasseerde gebieden kunnen iets warmer aanvoelen dan normaal, we raden je daardoor om na de behandeling veel water te drinken.

 

 

Hoe effectief is de behandeling?

De behandeling is op meerdere vlakken zeer effectief

  • Het verstevigt en verstrakt de huid
  • Het zorgt voor een snellere bloedcirculatie
  • Het kan chronische spierpijn verlichtingen
  • Het versnelt uw stofwisseling
  • Helpt bij afslanken
  • Reduceert cellulitis

 

 

 

Wil jij meer informatie of een intake gesprek? 

Neem dan contact met ons op, wij gaan ons uiterste best doen om al u vragen te beantwoorden!