Henna Brows

WAXEN, SHAPEN EN HENNA

 

Wil je graag strakke, maar natuurlijk ogende wenkbrauwen? Kies dan voor shapen & verven met henna. Door het gebruik van henna op jouw wenkbrauwhaartjes kunnen we de intensiteit van de gewenste kleur geleidelijk aan opbouwen. Hoe langer we de henna laten zitten hoe donkerder en intenser de kleur wordt. Uiteraard hebben wij henna beschikbaar in een verschillende teint zodat we samen kunnen bepalen welke kleur het beste bij jou staat.

 

 Of wilt u de wenkbrauwen met de vorm wat laten corrigeren? Dan is Henna Brows een mooie uitkomst voor u.

Henna is een natuurlijk product wat afkomstig is van de struik ”Lawsonia Inermis”.

 

De Henna blijft 1 tot 2 weken op de huid zitten en op de haartjes 6 weken of langer.

 

 

Vóór de behandeling bespreken we altijd wat de wensen zijn en ook neem ik alle contra indicaties met u door.
Het Henna product is 100% natuurlijk en hierbij worden ook noten bij verwerkt. Belangrijk is dus om te weten dat u deze behandeling niet kunt ondergaan met een noten-allergie. Ook als de wenkbrauwen onlangs nog geverfd zijn (binnen 2 weken) is de henna behandeling niet aan te raden. Dit komt omdat de wenkbrauwen dan al chemisch behandeld zijn en de henna dus anders uit kan pakken met de kleur.

 

Na het intake gesprek breng ik het henna product aan, dit moet 20 minuten inwerken. Na de behandeling ga ik de wenkbrauwen nog mooi in model brengen met het harsen en epileren van de wenkbrauwen.