SHR High energy - Permanent ontharen

Vanaf nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geirriteerde huid na het scheren of waxen! Wie wilt dat nou niet?
Na een succesvolle behandelkuur met de Medcos IPL/SHR High Energy methode, geniet je van het comfort om je niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. De Medcos IPL/SHR High Energy methode is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren.
Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van circa 6 tot 12 weken, om een haarreductie van 90% te realiseren

 

Hoe werkt IPL ontharen?


I = Intense P = Pulse L = Light
IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

 

Hoe werkt shr ontharen?


S = Super H = Hair R= Removal
SHR staat voor Super Hair Removal. Het combineert laser technologie met pulserend licht. Het resultaat is een praktisch pijnloze behandeling. Zelfs haartjes die met de traditionele IPL machines moeilijk te verwijderen waren zijn nu ook goed te behandelen. SHR -technologie richt zich in tegenstelling tot de conventionele IPL of Laser maar oppervlakkig op de melanine. Het doel is voornamelijk om de stamcellen uit te schakelen die nieuwe haren produceren. SHR werkt met een hoge optische energie en hele snelle pulsjes. Hierdoor wordt het eiwit van de stamcellen heel snel verwarmd en krijg je oedeem vorming rond de haarfollikel. Die kan daardoor geen haartje meer produceren. Deze techniek maakt het mogelijk om ook een donkere huid behandelen.

 

Haargroei stadia


Om het haarzakje te kunnen bereiken is geleiding via het pigment in de haar nodig. De behandeling moet plaatsvinden in de juiste haargroeifase. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. In de stadia 2 en 3 (zie illustratie) is het haarzakje niet bereikt en kan deze weer een nieuwe haar aanmaken.

In totaal heb je gemiddeld zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

 

Voordelen van Medcos SHR high Energy permanent ontharen

 

• nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
• geen ingegroeide haartjes of stoppels
• haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
• voor mannen & vrouwen
• kwaliteit en optimale veiligheid
• vrijwel geheel pijnloos
• Internationaal bewezen kwaliteit
• De machine is in Nederland ontwikkeld en is snel, veilig en effectief
• Transparante voorlichting over de (on)mogelijkheden

 

Wat moet je doen voor de behandeling?

Het is de bedoeling dat je 48 tot 24 uur van te voren het behandelde gebied gaat scheren. En een paar dagen voor de behandeling niet volop in de zon gaat zitten. De rest hoor je tijdens ons intake & adviesgesprek.

Plan online via onze online agenda een gratis Intake & Adviesgesprek om te kijken welke techniek het beste bij jouw huid & haartype past! Informeer tevens naar onze voordelige pakketprijzen of bel 06-11437477!

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.